[vc_row][vc_column reveal_effect=”” offset=”vc_col-lg-offset-0″][vc_column_text]Første helgen i februar satte jeg snuta mot Tuddal i Telemark for å fotografere et helnorsk vinterbryllup i strålende sol og kritthvit snø. Jeg elsker å fotografere bryllup om vinteren, det er rett og slett veldig eksotisk på en koselig og kald måte. Da Kristin steg ut av bilen før kirkeklokkene ringte med knallblå converse på beina tenkte jeg; dette er en brud etter min smak!

Tuddal kirke er en av de minste og mest sjarmerende kirkene jeg har fotografert bryllup i og da vielsen var over badet den i sollys. Stormen “Ole” herjet denne helgen over det ganske land og både fotograf, brudepar og brudefølge måtte til tider holde seg fast for å ikke bli kastet over ende. Litt action på bryllupsdagen gjør den bare mer minneverdig mener nå jeg. Om ikke “Ole” skapte nok action presterte jeg å kjøre ørlite utenfor den nymåkede veien opp til en av våre utvalgte fotolokasjoner og endte opp med å bli tauet (relativt udramatisk) opp av brøytekanten som nektet å slippe taket på bilen min. Bittelitt pinlig må jeg innrømme, men heldigvis er det kun sporty brudepar som booker meg og de tok det med et smil (og instagrambilde av situasjonen). Tuddal kirke - Vinterbryllup Tuddal kirke - Vinterbryllup Tuddal bryllupsfotografering - wendelfoto.noTuddal kirke - bryllup Tuddal kirke - bryllup Tuddal kirke - Fotograf Christine WendelborgTuddal kirke - Fotograf Christine WendelborgBryllup Telemark vinter wendelfoto.noTuddal bryllup vinter Tuddal kirke Vinter 2015Brud med converse - wendelfoto.noBrudepar vinter - wendelfoto.noBrudepar vinter - wendelfoto.noBrudepar vinter - wendelfoto.noVinterbryllup Tuddal - Fotograf Christine WendelborgUtsikt Gaustatoppen TuddalBryllupsfotografering vinterbryllupBryllupsfotografering vinter - wendelfoto.noBryllupsfoto vinterbryllup TelemarkVinterbrud - Fotograf Christine WendelborgVinterbryllup i Telemark - wendelfoto.noPortrett brudgom bryllupsfotograferingBryllupsfoto vinterbryllup TelemarkVinterbryllup - Fotograf Christine Wendelborg

Noen vindkast levert av “Ole”, flere champagneskåler, én utforkjøring (ala moi), en iskald fotografering midt utpå isen og en avsluttende kanefart med utålmodig hest senere takket jeg for meg, og Kristin og Eirik feiret bryllup videre inne i varmen på Tuddal høyfjellshotell. Jeg hadde en topp dag på jobb og gleder meg enda mer til mine to bryllupsfotograferinger i mars. Tusen hjertelig takk for at jeg fikk være med dere på bryllupsdagen deres Kristin og Eirik! Det var en sann glede!