Høst og fjellet er en uslåelig kombo og er jeg nødt til å velge en favorittårstid er høsten en temmelig sterk kandidat i mine øyne. Jeg er så heldig at min mamma jobber på Rjukan i Tinn i en såkalt “nordsjø-turnus” som jordmor. Forrige uke tok jeg med meg hunden vår Bob på Rjukanvisitt og det ble også en fjelltur på Gaustablikk. For de som ikke vet hvor i landet Rjukan eller Gaustablikk ligger kan jeg informere om at det kun er et par timers kjøretur fra Oslo i Telemark fylke.

Det er så utrolig deilig å komme seg ut av byen for å puste inn litt frisk norsk fjelluft. Det virker tydeligvis positivt på blogginspirasjonen siden jeg nå poster noe så sjeldent som et helt oppdragsfritt og personlig innlegg. Håper jeg rekker et par fjellturer til før vinteren sniker seg på. Her følger en haug med knallfargede naturbilder fra Gaustablikk.

P.S. Kaffe og bolle er den nye Kvikklunsjen. Just sayin..

Høst på fjellet - Fotograf Christine Wendelborg

Gaustablikk - Fotograf Christine WendelborgHøstfarger på fjellet - TelemarkTurløyper på fjellet

Over er min fine mamma, forøvrig hun som stod for både kaffen og bollene. Under er en gira Bob som får et heftig energikick av å løpe rundt i fjell og myr.
Bob på fjellet - GaustablikkHøst på fjellet - GaustablikkHøst på fjellet - GaustablikkHøst på fjellet - Fotograf Christine WendelborgChristine WendelborgHøst på fjelletGaustablikk