Hei!

Christine Wendelborg

Så hyggelig at du har funnet veien hit enten du er en tilfeldig forbipasserende, fremtidig kunde eller samarbeidspartner. Jeg heter Christine, fotograf og student ved Handelshøyskolen BI hvor jeg våren 2018 fullfører en bachelor i PR og markedskommunikasjon.

Jeg har siden 2008 fotografert mennesker, produkter, eventer og bedrifter som frilans fotograf. Min store lidenskap er historiefortelling og formidle noe på vegne av meg selv eller mine kunder.

Fotoutdannelse har jeg fra Kunst og Designfagskolen i Oslo, Editorial Photography fra University of Brighton i England, og Idéfagskolen i Tønsberg.

Etter mange år som CEO i min egen bedrift, ble det tydelig for meg at jeg har interesser for mer enn foto. Derfor har jeg også jobbet med innholdsproduksjon i nettbutikk, kommunikasjonsavdeling og digitalt byrå. Jeg elsker teknologi, og det er også i denne verden jeg ser for meg å jobbe når jeg er ferdig utdannet kommunikatør.

Se min CV på LinkedIn.

Ta også gjerne kontakt med meg for oppdrag, samarbeid innen foto, tekst eller digital markedsføring.