Hei!

Christine Wendelborg

Så hyggelig at du har funnet veien hit enten du er en tilfeldig forbipasserende, fremtidig kunde eller samarbeidspartner.

Utdannet fotograf og markedskommunikatør med over 10 års erfaring som frilanser. Jeg brenner for digital kommunikasjon. Foto er mitt andre morsmål og jeg elsker å dokumentere mitt eget og andre sine liv og merkevarer. 

Det siste året har jeg blitt mamma og selv om jeg hardnakket mener det ikke har forandret meg nevneverdig, har jeg blitt ganske bevisst på hvilke verdier i livet jeg verdsetter høyest. Tid med familie og venner er en av disse og dermed blir det stadig viktigere for meg å jobbe smart og effektivt med noe jeg synes er gøy! Med mange års erfaring som selvstendig næringsdrivende kjenner jeg et genuint engasjement for å hjelpe andre som vil gjøre dette selv. Merkevarestrategi, forretningsutvikling og markedsføring i sosiale medier er noe at det morsomste jeg vet å bruke arbeidstiden min på og jeg er så heldig å få jobbe frilans med dette via byrået Valen-Utvik og med mine egne kunder. 

Jeg tilbyr alt fra foto til merkevarebygging, strategisk rådgivning og innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier. Mine kunder er gjerne små bedrifter og enkeltpersonsforetak innen alle mulige spennende bransjer.

Se min CV på LinkedIn.

Ta også gjerne kontakt med meg for oppdrag, samarbeid innen foto, tekst eller digital markedsføring.