Om Christine

Portrett av Christine WendelborgHei!

Så hyggelig at du har funnet veien hit enten du er en bekjent, tilfeldig forbipasserende eller fremtidig kunde. Jeg er Christine, 32 år og jobber som frilans fotograf.

Jeg har siden 2008 fotografert mennesker i alle aldre for ulike formål. Jeg er best på portrettfotografering, men har stor lidenskap for historiefortelling og elsker å fotografere de små detaljene i sammenheng med «the bigger picture».

Utdannelse har jeg fra Kunst og Designfagskolen i Oslo, Editorial Photography fra University of Brighton i England, og Idéfagskolen i Tønsberg.

For tiden studerer jeg også PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI. Jeg er sånn cirka halvveis i min bachelor og drømmen er å med tiden kunne kombinere mine visuelle evner, med nye skills innen kommunikasjon i en spennende jobb.

Les mer om meg og det som engasjerer meg, på min personlige blogg. 

Ta også gjerne kontakt med meg for oppdrag, samarbeid eller priser på fotografering.