Produktfoto marigraf.com - Fotograf Christine Wendelborg

Det er en ære å presentere produktfoto av disse skjønne små kalenderene laget av grafisk designer Mari Grafsrønningen også kjent som Marigraf.com. Hun har designet og trykket opp kalenderen totusenogTREtten. Tok du den? Jeg er selv lykkelig eier av et eksemplar som pryder arbeidspulten min. For en stund siden dokumenterte vi kalenderene i studioet mitt fra alle vinkler og kanter med selskap av både et brokkoli-tre og et lite glassdådyr(?). Jeg synes det ble stilig med stor S, hva synes dere?

Anbefaler dere å sjekke ut Marigraf.com for å se andre arbeider hun har gjort, og ikke minst hennes Marigraphy. Jeg digger stilen hennes og bøyer meg i støvet for hennes kreativitet og grafiske utrykk. Mari er helt rå! Kalender totusenogTREttenKalender totusenogtrettenmarigraf.com - Fotograf Christine Wendelborg

Jeg tar veldig gjerne imot oppdrag fra andre som trenger produktbilder til sin portfolio eller hjemmeside. Ta kontakt for mer info og priser.